Home Transport WoonbotenMakelaarsChassisGevelbekledingFinanciering Over onsContact
Zoeken

 
Nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in en meld
u aan voor onze nieuwsbrief.

 
 
Inloggen | Registreren
 
U bent hier:   Home   /   Nieuws   /   Stekelbos opent nieuwe vestiging Heerenveen (VIDEO)   
Share Share Share Share

Stekelbos opent nieuwe vestiging Heerenveen (VIDEO)

2012-03-27

Caravancentrum Stekelbos opent een nieuwe vestiging in Heerenveen. Met deze uitbreiding hoopt de chaletdealer uit Oterleek de regio Noord-Nederland in handen te krijgen. "We zijn nu nog niet de grote speler in het noorden van Nederland, maar dat hopen we mede hierdoor wel te worden," licht de nieuwe vestigingsmanager Hessel Noordenbos toe.

De officiŽle opening van Stekelbos op zaterdag 24 maart trok naast particulieren ook een behoorlijk aantal campings. Vooral vanuit de hoek van de campings kwamen er veel positieve reacties. Eigenaar Piet Stekelbos: "We hebben veel reacties gehad van campinghouders die het heel fijn vonden dat we naar Friesland kwamen. We zitten toch aan de andere kant van de dijk (Afsluitdijk, red.), en dat is toch een drempel. Nu is die drempel weg."

In de nieuwe vestiging van Stekelbos, gelegen op een steenworp afstand van het Abe Lenstra Stadion, is plaats voor twaalf modellen. Buiten kunnen ook nog twee modellen worden geplaatst. Met de hoofdvestiging in Oterleek en de eigen fabriek in Nijkerk heeft Stekelbos dus nu drie vesigingen.

De nieuwe vestigingsmanager Hessel Noordenbos is een echte Fries, en dat heeft voordelen, volgens Stekelbos. "Je ziet dat Friezen makkelijker omgaan met iemand die hun eigen taal spreekt. Ja, ik denk wel dat dat een prť is."Chaletje.com
Home
Chaletbouwers
Chaletdealers
Occasions
Kavels
Aanbiedingen
Transport
Woonboten
Makelaars
Gevelbekleding
Financiering
Over ons
Contact
Zoeken
Partners
www.kavels-nederland.nl
www.chalets-stacaravans.com
www.stacaravanstekoop.com
www.woonboot.eu
www.campings-international.com
Social Chaletje.com
Volg Chaletje.com op Facebook Volg Chaletje.com op Twitter Volg Chaletje.com op Hyves