Home Transport WoonbotenMakelaarsChassisGevelbekledingFinanciering Over onsContact
Zoeken

 
Nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in en meld
u aan voor onze nieuwsbrief.

 
 
Inloggen | Registreren
 
U bent hier:   Home   /   Nieuws   /   Open huis Waterpark Terkaple   
Share Share Share Share

Open huis Waterpark Terkaple

2012-06-14 TERKAPLE – Hijs het zeil of duw de sloep van de kant. Elke recreatiewoning in Waterpark Terkaple heeft een eigen aanlegsteiger. Rust en ruimte in en om het kleinschalige park in Friesland zijn spreekwoordelijk. ”Watersporters en natuurliefhebbers halen hier hun hart op.” Het park houdt op 16 en 17 juni open huis.

Waterpark Terkaple (2,5 ha) ligt precies in het midden van de driehoek Sneek-Akkrum-Joure. Ten noorden van het park liggen de Terkaplester Poelen, westelijk de Goďngarijpster Poelen en het Sneekermeer. In het gebied wemelt het ook verder van de sloten, meertjes en vaarten. De Blaugerzen, een natuurgebied met unieke blauwgraslanden, ligt om de hoek.

Schoorl Recreatiebouw realiseert Waterpark Terkaple. Op kavels van 250 m2 verrijzen uiteindelijk 48 recreatiewoningen, naar keuze voor vier, zes of acht personen. De eerste fase van ontwikkeling en voorverkoop is inmiddels gestart. Drie showmodellen van verschillende grootte en met diverse interieurstijlen staan vanaf vandaag klaar om aspirant kopers te ontvangen.

”Optimaal genieten”
Bij elke kavel hoort een 10 meter lange aanlegsteiger en een strook water: vanaf de oever gemeten zo’n 3 meter. Karel Schoorl, eigenaar en ontwikkelaar van het park, schetst het tafereel dat hem voor ogen staat: ”Vader start de sloep, de kinderen willen mee en moeder strekt zich met haar boek uit op de loungeset, op een paar meter van het water. Optimaal genieten voor iedereen.”

De recreatiewoningen hebben een oppervlakte van 50, 60 of 70 vierkante meter. De grote veranda van elk type garandeert langdurig buitenleven, ook bij wisselvallig weer. ”Zeker met de gashaard brandend zit je heel snel en lang op het overdekte terras”, zegt Schoorl. Hij ontwierp zelf de unieke aardgaskachel –met aan twee kanten glas– en laat die in eigen beheer maken.

Prima rendement
De vanafprijs van € 155.000,- (ex. btw) voor het kleinste type woning zal geen bezwaar zijn voor wie een tweede huis wil in Waterpark Terkaple, denkt Schoorl. ”De plaatselijke Rabobank financiert graag en het verwachte rendement bij verhuur is prima. Verhuren kan, maar is geen voorwaarde. Wie er wel voor kiest kan alles uit handen geven aan verhuurbemiddelingsorganisatie Vrijrijck.”

Hoogwaardige en duurzame materialen als geďmpregneerd hout en zink zorgen ervoor dat de eigenaar de eerste acht tot tien jaar geen onderhoud heeft. Ook daarna blijft de woning onderhoudsarm, waarbij het werk naar wens kan worden uitbesteed.

Toonaangevend interieur
Voor het interieur kan de koper kiezen uit drie varianten: Long Island, Velvet of Pure. ”Onze interieurstylistes denken graag mee bij de inrichting. Dat zorgt voor een interieur dat zo is weggelopen uit een toonaangevend woonmagazine. En dat alles geleverd tegen een zeer scherpe prijs”, aldus Schoorl.

Waterpark Terkaple kent op dit moment al een ”bistro-achtig” restaurant: ”De Heeren van Terkaple”. Het is de bedoeling dat er op termijn in de Friese boerderij op het park een compleet wellnesscentrum verschijnt.

Start verkoop en open huis: 16 en 17 juni 2012, drie showmodellen en drie interieurstijlen. Open van 12.00 tot 16.00 uur.

Voor meer informatie over Waterpark Terkaple:

Contactpersoon: Karel Schoorl via tel. 0566-745000 www.waterparkterkaple.nl info@waterparkterkaple.nl

Vrijrijck verhuurbemiddeling: tel. 0900-8486 www.vrijrijck.nlChaletje.com
Home
Chaletbouwers
Chaletdealers
Occasions
Kavels
Aanbiedingen
Transport
Woonboten
Makelaars
Gevelbekleding
Financiering
Over ons
Contact
Zoeken
Partners
www.kavels-nederland.nl
www.chalets-stacaravans.com
www.stacaravanstekoop.com
www.woonboot.eu
www.campings-international.com
Social Chaletje.com
Volg Chaletje.com op Facebook Volg Chaletje.com op Twitter Volg Chaletje.com op Hyves