Home Transport WoonbotenMakelaarsChassisGevelbekledingFinanciering Over onsContact
Zoeken

 
Nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in en meld
u aan voor onze nieuwsbrief.

 
 
Inloggen | Registreren
 
U bent hier:   Home   /   Nieuws   /   Chaletje.com start met rubriek Mantelzorgwoningen   
Share Share Share Share

Chaletje.com start met rubriek Mantelzorgwoningen

2017-02-06 Chaletje.com, de meest complete overzichtssite van chaletbouwers en chaletdealers in Nederland, start met de nieuwe rubriek Mantelzorgwoningen. In de rubriek worden chaletbouwers en chaletdealers vermeld die naast hun normale producten, zoals chalets en stacaravans, ook mantelzorgwoningen leveren.

Dat zijn er overigens steeds meer, omdat de bouw van mantelzorgwoningen snel in aantal toeneemt. "Chaletbouwers zijn dankzij hun ervaring uitstekend in staat om een kwalitatief goede mantelzorgwoning te bouwen," aldus een woordvoerder van Chaletje.com. "Deze woningen zijn vaak duurzaam gebouwd en hebben als voordeel dat ze verplaatsbaar zijn."

Zonder vergunning
Mantelzorgwoningen, ook wel mantelzorgunits of zorgunits genoemd, kunnen in de tuin worden geplaatst zonder vergunning. "Een mantelzorgwoning is een woning op het terrein van het huis van iemand die zorg nodig heeft. De woning is bedoeld voor de zorgverlener (vriend, familielid). Het is ook mogelijk dat de persoon die zorg nodig heeft in de mantelzorgwoning woont. In dat geval woont de zorgverlener in het bijbehorende huis," meldt de website Rijksoverheid.nl. Een mantelzorgwoning moet wel voldoen aan het bouwbesluit van de gemeente.Chaletje.com
Home
Chaletbouwers
Chaletdealers
Occasions
Kavels
Aanbiedingen
Transport
Woonboten
Makelaars
Gevelbekleding
Financiering
Over ons
Contact
Zoeken
Partners
www.kavels-nederland.nl
www.chalets-stacaravans.com
www.stacaravanstekoop.com
www.woonboot.eu
www.campings-international.com
Social Chaletje.com
Volg Chaletje.com op Facebook Volg Chaletje.com op Twitter Volg Chaletje.com op Hyves